Truet barn med hagle

Her ligger gutten på bakken etter at politiet har skutt han i armen. Timer i forveien hadde han og en ung kvinne truet en småbarnsfamilie, en 86-år gammel mann og eieren av campingplassen med hagle. Flere skudd ble også avfyrt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VRÅDAL (Dagbladet): Dramaet utspant seg rundt klokka 03.30 natt til mandag. De to tenåringene, en gutt på 17 og ei jente på 16, brøt seg først inn i ei hytte og stjal flere våpen, før de truet to lokale gutter til å kjøre dem rundt i området. Ved Løyne camping tok de seg inn i huset til faren til innehaveren, en 86-åring, og dro ham ut av huset sitt.

De truet mannen ned på alle fire, rettet hagla mot mannen og krevde å få bilnøklene hans, hvis ikke skulle de skyte ham. De skal også ha sparket og slått mannen. I følge politiet avfyrt ungdommene også et skudd mot huset. Da de ikke fikk bilnøklene hans, tok de seg inn i huset til mannen og tømte medisinskapet hans.

Deretter rettet de hagla mot eieren (55) av campingplassen. Da de ikke lyktes med å få hans bilnøkler, gikk de videre innover campingplassen og ned til ei hytte der ei kvinne med to barn på ni og 11 år hadde rukket å få tre timers søvn.

- De knuste ruta i inngangsdøra med kolben på haglegeværet, brøt seg inn og tvang moren og barna til å legge seg på graset utenfor. De rettet haglegeværet mot morens hals og tvang henne til å gi fra seg bilnøklene sine, forteller jourhavende i Telemark politidistrikt, Trond W Andersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer