Truet Celina

Han sendte Celina Midelfart truende brev og CD-er. Nå har 37-åringen fra Østfold fått besøksforbud til neste år etter trusler mot kosmetikkdronningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- I forrige uke var besøksforbudet oppe i retten igjen. Jeg så ingen grunn til å være der, og for min del kan jeg få besøksforbud for livstid. Jeg har ikke tenkt å kontakte eller forfølge henne. Jeg er ingen psykopat, sier 37-åringen til Dagbladet.

Det var i fjor at Midelfart anmeldte 37-åringen, og ba om at han måtte få besøksforbud. Det fikk han, både gjennom en beslutning i Oslo-politiet og en rettslig kjennelse fra tingretten, fram til midten av januar i år.

Kjenner ikke mannen

Midelfart begjærte imidlertid besøksforbudet forlenget, og 14. januar besluttet politiet å forlenge besøksforbudet i ett år.

Ifølge politiet er truslene som 37-åringen har framsatt overfor Midelfart, av en slik karakter at det er grunn til å anta at mossingen vil begå straffbare handlinger mot styrtrike Midelfart dersom han ikke har besøksforbud.

Besøksforbudet har politiet, ifølge Dagbladets kilder, begrunnet med at mossingen har sendt både CD-er og brev til Midelfart med et innhold som hun har oppfattet som meget truende. Midelfart har overfor politiet opplyst at hun ikke kjenner 37-åringen i det hele tatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer