Truet lærerinne med balltre

Mann (32) dømt til 30 dager fengsel, og inndragelse av balltre.

LAMBERTSETER SKOLE: Det var i skolegården på Lambertseter skole at mannen (32) truet med å knuse kneskålene på lærerinna til sønnen. Foto: Espen Røst
LAMBERTSETER SKOLE: Det var i skolegården på Lambertseter skole at mannen (32) truet med å knuse kneskålene på lærerinna til sønnen. Foto: Espen RøstVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Faren (32) som truet med å knuse kneskålene til sønnens lærerinne med balltre på Lambertseter, ble i dag dømt til 30 dager fengsel.

I tillegg må han betale 1500 kroner i saksomkostninger. Balltreet som ble brukt under episoden 19. januar i år vil også bli inndratt.

I retten onsdag forklarte tiltalte at han ikke ønsket å true den aktuelle læreren, og at det var tilfeldig at han holdt balltreet i hånda.

Han forklarte at han skulle møte sønnen på en lekeplass etter skoletid. Balltreet skulle brukes på snøballer, for moro skyld. Så, plutselig, ringer sønnen og gråter over en episode på skolen.

- Jeg tok han med tilbake til skolen for å ordne opp i situasjonen. Jeg tenkte ikke på å gå hjem og legge fra meg balltreet først. Jeg tenkte ikke engang på at jeg hadde det i hendene, forklate 32-åringen.

Han mener truslene om å knuse kvinnens kneskåler ikke var ment seriøst.

- Jeg har bodd i USA i lang tid og er vant til å snakke slang. Når vi sier «I`ll put a bullet throug your head», «I`ll kick your ass» eller «I`ll break your kneecaps» betyr ikke dette noenting, fortsatte han.