Truet med å drepe henne

«Jeg drømmer om å drepe ho», skrev 14-åringen i dagboka. Tre måneder seinere deltok hun i den groteske mishandlingen. Jenta på 15 år ble brent med lighter, rispet med sprøytespiss og pisket med talje. Så tvang de henne til å selge seg selv til en mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ (Dagbladet): Jenta (16) som ble grovt mishandlet i Rognan i fjor, peker ut ei da 14 år gammel jente som den grusomste. Det gjør også de to tiltalte jentene (15).

14-åringen, som var for ung til å bli tiltalt, hadde skrevet i ei dagbok at hun ønsket å ta livet av jenta. Ei venninne av 14-åringen leverte dagboka til politiet noen dager etter mishandlingen.

Det var 6. mai i fjor at den nå 16 år gamle jenta ble slått, sparket og mishandlet på det groveste i flere timer. I går kom alle de grusomme detaljene fram igjen for i retten.

Jenta opplevde et helvete fra hun ble oppringt 6. mai i fjor og bedt om å møte de andre ved Statoil på Rognan rundt klokka 18.30, til hun gikk alene hjem rundt klokka 21.30.

Talje og kniv

Etter mishandlingene ble jenta tvunget ut i den iskalde Prestbekken, der hun ble slått med ei talje av den da 14 år gamle jenta.

- Ved bekken fant vi en rusten kniv. Jeg kastet den fra meg, men hun (14-åringen, red.anm.) tok den opp og kastet den etter henne. Dersom hun ikke hadde bøyd seg ned, hadde hun fått den rett i ribbeina, forklarte den ene av de to tiltalte i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer