Truet med å partere Fabian

Kroppsdelene av Fabian Bengtsson skulle sendes til familien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kidnapperne til SIBA-direktøren, Fabian Bengtsson, truet med å drepe og partere han, kom det frem da rettssaken åpnet i Göteborg Tingrett i dag.

Etter hva NTB erfarer skulle så kroppsdelene sendes til familien. Truslene skal ha blitt gitt på telefon til SIBA-konsernets informasjonssjef 2. februar i år.

Mangemillionæren Bengtsson ble kidnappet i Göteborg 17. januar i år, og funnet omtåket på en parkbenk i samme by 17 dager senere. I dag startet rettssaken mot de tre tiltalte i saken.

I følge Expressen skal de tre siktede ha sittet med senket hode eller de skal ha titter rett fremfor seg under hele rettssaken.

To menn, på henholdsvis 43 og 25 år, er siktet for kidnapping og forsøk på grov utpressing. En 27 år gammel mann er siktet for forsøk på grov utpressing.

Det kom også frem i dag at familien Bengtsson og kidnapperne har kommunisert via bilannonser i Göteborgs-posten. Familien satt inn en annonse hvor det stod at en bil skulle selges. Vedlagt var et nytt mobilnummer som skulle være vanskelig for politiet å spore.

Familien Bengtsson krever, i følge Aftonbladet, 750 000 kroner tilsammen i erstatning av de to kidnapperne.

I morgen skal Fabian selv sitte i vitneboksen. Rettssaken er ventet å vare i seks dager.

Her kan du lese Fabians dagbok fra tiden han var kidnappet.

BENKEN: Her ble Fabian funnet.
FABIAN BENGTSSON: SIBA-direktøren ble holdt fanget i 17 dager i en leilighet i Göteborg.