Truet med å sette fyr på studenthjem

En mann forskanset seg med hagle på studentsamskipnaden i Agders studenthjem i over to og en halv time i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mannen i 20-åra som er beboer på studenthjemmet var ustyrt med bensinkanne og truet med å sette fyr på studenthjemmet i Grooseveien i Grimstad i dag.

Krevde psykiatrisk hjelp

Han hadde også flere kniver og hagle, og sa han ville ta livet at seg selv og skyte om politiet kom til stedet. Det var en annen beboer på studenthjemmet som varslet politi og brannvesen i dag tidlig.

- Vi fikk melding fra brannvesenet 09.20 i dag. Mannen krevde psykiatrisk hjelp, han krevde å få en psykolog på stedet. Politiet avventet situasjonen, og ville ikke pågripe mannen om han oppførte seg greit. Men 12.08 måtte vi pågripe han. Det var en udramatisk pågripelse, sier operasjonsleder Frank Solås til Dagbladet.no.

Mannen var kledd i kamuflasjeuniform og hadde krigsmaling i ansiktet. Beboerne i studenthjemmet ble bedt om å komme ut, og andre naboer ble bedt om å holde seg unna vinduer.

Ifølge Agderpostenstoppet politiet mannen med pepperspray/a> etter å ha omringet studenthjemmet med store styrker.

Tente på

I mannens fløy på studenthjemmet var bare to av beboerne hjemme, men i etasjen over var det rundt 150 studenter som ble berørt av den desperate mannens aksjon, ifølge politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.