Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Truet med kniv og konas død

Politiaksjon på Rosenhoff - men politiet fant ingen død kone.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En nordmann i midten av 40-årene sitter i formiddag i avhør hos politiet i Oslo etter trusler som utløste en stor politiaksjon i dag tidlig på et par adresser i Trondheimsveien på Rosenhoff.

En bussjåfør varslet politiet klokka 06.31 om en mann som kom på bussen og truet med at han hadde kniv.

Mannen hoppet av bussen og klatret opp i et håndverkerstillas.  Der kastet han kniver og en gaffel ned på gata, og ropte han at han hadde drept kona. Han lot seg overtale av politiet til å klatre ned og la seg pågripe.

- Vi har gjennomsøkt leilighetene på adressen der han hevdet at kona lå død. Det var ingen død person i disse leilighetene. Vi har vært i kontakt med kvinnen som ble varslet død, og hun er i live.

- Vi kjenner mannens identitet, og han har ingen kone, etter det vi har fått undersøkt. De nærmeste timene får avklare om dette er en sak for psykiatrien eller videre etterforskning, sier vaktleder Oddleif Sveinungsen ved sentralvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no

<vb> GJENNOMSØKTE HELE BLOKKA: Store politistyrker gjennomsøkte alle leiligheter i denne blokka i Trondheimsveien. Politiet fant ingen døde personer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!