Truet med nakenbilder

Voldtatt samme ukedag og annenhver helg i fire år av incestdømt stefar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I to og en halv time forklarte jenta seg i Trondheim tingrett om det flere år lange marerittet.

- Det skjedde hver gang mamma var på jobb. Det var aller verst det siste året før han ble oppdaget, sa hun ifølge Adressa.no.

Det skal ha begynt med overgrep på den samme dagen hver uke, seinere også annenhver helg. Jenta sliter med kraftige ettervirkninger, og har ventet i hele år på at saken skulle komme for retten.

Nakenbilder i jakkelomma

Stefaren ble på slutten av 80-tallet dømt for seksuell utnytting av sin biologiske datter, og ifølge tiltalen begynte overgrepene mot stedatteren da hun var 11 år.

Han innrømmer seksuell omgang, men har fastholdt at hun fikk penger og deltok frivillig. Selv forklarer hun at han holdt henne fast og tiltvang seg oral- og analsex ved hjelp av vold og trusler. Den nå 56 år gamle mannen skal ved flere anledninger ha lagt konvolutter med nakenbilder i jakkelomma hennes eller på pikerommet. Disse skulle vennene få se dersom hun sladret.

Risikerer livstid

Desperat forsøkte hun å finne unnskyldninger for å ikke være hjemme alene med stefaren, og forgjeves gjorde hun fysisk motstand.

- Men jeg visste at det ikke nyttet, forklarte det unge overgrepsofferet i dag.

Aktor vil sannsynligvis be om 15 års forvaring for 56-åringen, noe som kan bety at han blir innesperret på livstid, skriver Adressa.no.