Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Truet med skytevåpen med barn tilstede

Rimi-butikk på Bjørndal i Oslo ranet av maskerte gjerningsmenn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre eller fire personer maskert med finlandshetter og utstyrt med skytevåpen  ranet i kveld Rimi-butikken i Granbergstubben på Bjørndal i Oslo.

- Det er uvisst hvor mye de har fått med seg, men de antatte gjerningsmennene forsvant fra åstedet i en hvit kassevogn av ukjent merke, sier operasjonsleder Ellen Ulvin ved Oslo politikammer til Dagbladet.no.

Politiførstebetjent Britt Børve sier til Dagbladet at det sannsynligvis var tre, muligens fire ranere. Alle hadde finlandshette og den ene av dem var utsyrt med en sølvgrå pistol.

Det var mellom 15 og 20 kunder i lokalet da ranerne slo til.

-De truet både de ansatte og en del av kundene, det var også små barn i lokalet, sier Børve.

De butikkansatte utløste ransalarm, og ranerne dro fra stedet etter at de hadde fått med seg pengene i den ene kassa. Rimi-butikken ligger i førsteetasjen i en boligblokk i et tettbefolket område sør for Oslo sentrum.

-De stakk i en hvit, mindre kassebil med grønne skilter. Hvis noen har opplysninger om denne bilen, tar vi det imot med takk sier Børve.

Politiet fikk melding om ranet 20.55

Foto: NINA HANSEN
Foto: NINA HANSEN Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!