Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Truet med Tveita-gjengen

SIKKELAND/OSLO (Dagbladet): Etter å ha vært en av de involverte i en storkollisjon med fire biler innblandet, skal den ene føreren ha hoppet småskadd ut av bilen og slått til en annen sjåfør. Etterpå truet han med den beryktede Tveita-gjengen dersom det ble sagt noe til politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ettermiddag kolliderte i alt fire biler på riksvei 111 mellom Rakkestad og Sarpsborg. Ifølge politiet i Sarpsborg kappkjørte to biler side om side i stor fart mot Oslo. Bilen som befant seg i motgående kjørefelt, krasjet etter hvert med en annen personbil. Og bilen bak denne skled også av veien.

Truet og slo

Den ene føreren kom delvis uskadd fra kollisjonen og kronglet seg vekk fra airbagen som ble utløst. Deretter skal han ha hoppet ut av bilen og løpt mot bilføreren han hadde krasjet med.

Istedenfor å be om unnskyldning, skjelte han ut føreren, knyttet nevene og slo ham i ansiktet.

- Idioter

Politiet i Sarpsborg tror to av bilførerne kom fra et bilstevne på Rudskogen.

- Det har vært «Åpent gateløp» på bilbanen på Rudskogen i helga. Trolig har disse karene tatt med seg «rånebilene» sine for å teste farten på dem.

Til sammen åtte personer ble fraktet til sykehus etter kollisjonen. Om alle ble skadd bare i kollisjonen, kunne ikke vaktsjef Reidar Ryen bekrefte.