Truet med våpen mot hodet

De to mennene som ranet Rimi i Oslo i morges stakk av i en stjålet bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To ukjente menn utstyrt med våpen løsnet skudd og ranet til seg kassabeholdningen fra Rimi på Ammerud i Oslo i morges. Ranet skjedd et kvarter etter åpingtid klokka 9.

Rettet mot ansiktet

Ranerene som delvis dekket til ansiktet sitt hadde begge våpen. Bilder fra overvåkingskameraet viser delvis ansiktet til en av ranerne. Politiet ber de som kan gjenkjenne ransmannen om å melde seg.

Den ene av de to ukjente ransmennene truet betjeningen med våpenet sitt rettet mot ansiktet deres. Den ene ansatte i butikken måtte etter ranet behandles for sjokkskader ved legevakta i Oslo.

Biler sjekket

Den ene raneren som delvis viser ansiktet sitt har utenlandske ansiktstrekk. Han har skinnskjegg, er kledt i en semsket jakke og bærer er rød/hvitt/blått-stripete skjerf.

Etter ranet opprettet politiet noen kontrollposter og sjekket mulige fluktbiler. Etterforskningen viser at ranerne stakk av i en stjålet Opel Ascona, 1,6 liter, 1983 modell. Bilen har registreringsnummer DD 76825. Bilen er lyseblå og ble stjålet natt til i dag fra Brinken i Oslo.

Fikk med seg penger

Ett skudd ble avfyrt inne i butikken, mens ett skudd ble avfyrt på utsiden får Dagbladet.no opplyst av politiet.

Kriminalteknikere har sikret seg spor inne i butikken.

De ansatte ble truet til å gi fra seg penger fra postavdelingen i forretningen. Etterpå ble de ansatte truet inn på et bakrom der de klarte å utløse ransalarmen.

Politiet vet foreløpig ikke hvor stort ransutbytte de to ranerne fikk med seg.

TRUET:</B> En av ranerne var utstyrt med noe som trolig er en Uzi automatpistol.
IDENTIFISERES:</B> Den ene raneren kan man delvis skimte ansiktet til på opptakene. Politiet vil ha tips på telefon 22669050.</B>