- Truet seks jenter til å sende sexbilder- og videoer av seg selv

Politiet holdt pressekonferanse om siktet overlege (38) på Hamar.

PRESSEKONFERANSE: Politiinspektør  Rolf Thoresen og Kåre Swang i Kripos orienterte pressen om den utvida siktelsen mot den 38 år gamle legen.
PRESSEKONFERANSE: Politiinspektør Rolf Thoresen og Kåre Swang i Kripos orienterte pressen om den utvida siktelsen mot den 38 år gamle legen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): Politiet i Hedmark innkalte klokka 14 inn til pressekonferanse i forbindelse med den siste utviklingen i saken mot den siktede overlegen (38) i fra Hedmark.

Både Kripos og politiet i Hedmark skal orientere om saken.

- I denne saken har vi siktet denne legen for seks tilfeller der vi mener han har truet unge jenter til å ha sex med seg selv. Dette skal han ha gjort via mobiltelefon. Fått jenter til å sende bilder og videoer av seg selv, opplyste politiinspektør Rolf Thoresen i Hedmark-politiet.

- Politiet har også siktet ham for å ha hatt seksuell omgang med en bevisstløs person, opplyste politiet.

- Avslørt av egne videoer Saken dreier seg om en mindreårig jente som skal ha blitt utsatt for et overgrep mens hun lå i narkose. Jenta visste ikke selv hva hun hadde blitt utsatt for, men politiet fant en video hos siktede der han har filmet jentas journal på sykehuset, opplyste Kåre Svang i Kripos på pressekonferansen.

Ifølge politiet har siktede (38) erkjent deler av siktelsen i denne saken.

Politiet opplyser at det ikke dreier seg om samleie. Bakgrunnen for siktelsen er funn hjemme hos siktede. Politiet har funnet flere mobiltelefoner hjemme hos siktede og de mener å ha funnet video og bildebeviser i dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer