Truet sex-siktet med sauehode

Mannen er siktet for sexovergrep mot flere småjenter. Noen har forsøkt å skremme ham bort med et avkappet og blodig sauehode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN: Sambygdinger skal ha plassert sauehodet på mannens bil og slik forsøkt å skremme mannen vekk fra vestlandsbygda.

«Gudfaren»

I filmen «Gudfaren» våknet en av rollefigurene opp med et avkappet hestehode i senga. En klar trussel om hva som ventet hvis han ikke gjorde som mafiaen ville. I den lille vestlandsbygda opplevde saueeieren i helga at sambygdinger drepte en av sauene hans, kappet hodet av dyret og festet det på frontruta på mannens bil. Mellom øynene på sauehodet var det stukket en tollekniv.

I bygda blir dette tolket som en klar drapstrussel mot den sexsiktede mannen.

Raseri

Saueeieren er mistenkt for seksuelle overgrep mot minst to mindreårige jenter. De alvorlige anklagene har kommet bygdefolket for øre, og en eller flere skal ha vendt sitt raseri mot mannen. Politiet har ennå ikke pågrepet noen etter at det avkappede sauehodet ble funnet, men mye tyder på at en eller flere ønsker å skremme den overgrepssiktede mannen vekk fra bygda. Overfor Dagbladet bekrefter lensmannskontoret at det er blitt skutt mot mannens hus, og at saken etterforskes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer