Truet student med spyd

Ville ikke dempe heavy metal-musikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den kvinnelige studenten satt og leste til eksamen, og syntes naboens musikk ble vel høy. Hun gikk for å be 28-åringen dempe heavy metal-musikken, men fikk seg en kraftig støkk.

Hentet spyd

Naboen tok klagen ille opp, og gikk inn i leiligheten sin og hentet et hjemmelaget spyd. Han rettet det mot studenten, og ga henne beskjed om at hun ikke hadde noe med å be ham dempe lyden. Så fulgte han etter henne opp i leiligheten hennes med spydet, melder Adressa.no.

Kvinnen fortalte i Trondheim tingrett at mannen sparket i døra hennes og at hun trodde han ville bryte seg inn. 28-åringen forklartet at han bare ringte på døra for å be om unnskyldning.

Hund, kølle og pepperspray

Studenten ringte politiet, og da politiet ankom, var mannen på vei ned trappa med spydet i hånda. Politiet ba mannen legge fra seg spydet og legge seg på bakken. Men mannen trosset politiets ordre, og politiet sendte politihunden på ham. Hunden beit seg fast i mannens arm, men han tviholdt i spydet. En politimann måtte trå til med langkølle mot mannens rygg og arm mens en annen brukte pepperspray. Omsider fikk de kontroll over 28-åringen og fikk brakt ham inn til stasjonen.

Nå har 28-åringen fått 42 dagers fengselstraff. Straffen inkluderte også en tidligere promillekjøring.