Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Truet til seg bil med pistol - her stikker han av fra politiet til fots

Politiet leter bredt i hele Oslo.

RØMMER: Her løper mannen gjennom Oslos gater. Foto: Vitne.
RØMMER: Her løper mannen gjennom Oslos gater. Foto: Vitne. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet leter lørdag ettermiddag etter en mann i sort pikétrøye, jeans og sorte sko med rosa hæl, etter at han skal ha truet til seg en bil ved bruk av pistol på Grønland etter å ha stukket fra Politiets utlendingsenhet.

Hendelsen skjedde ved Regjeringskvartalet like etter klokken 14.00. Da ble mannen, som skal være fra Makedonia, stoppet av PU for en kontroll. Plutselig la han på sprang.

- I Hausmanns gate tok han fram en pistol og truet til seg en bil. Han viste pistolen til politifolkene som hadde fulgt etter, før han kjørte av gårde, sier operasjonsleder Martin Todnem til NTB.

Bilen ble funnet ved Deichmanske bibliotek ved Regjeringskvartalet, en kort kjøretur unna. Et vitne tok bilde av mannen i Møllegata etter at han hadde forlatt bilen han stjal, og løpt fra stedet.

Like før klokken 17.00 - omtrent tre timer etter bilkapringen - er mannen fortsatt ikke funnet.

- Vi leter bredt etter ham over hele Oslo, og har ikke noe tidsaspekt på hvor lenge vi vil fortsette letingen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen.

Mannen som eide bilen rømlingen stjal, skal være uskadd. Politiet opplyser at det går bra med han. Rømlingen skal heller ikke ha skadet noen av politifolkene han var i kontakt med. 

- Er det grunn til å tro at mannen er farlig for folk?

- Vi har ingen indikatorer på at han er til fare for den almenne ferdsel, sier Pedersen.


Saken oppdateres

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!