Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Truet til seg Porsche, stoppet av Fiat

En bevæpnet mann truet til seg en Porsche på Aker Brygge i Oslo i ettermiddag. Etterpå ga han full gass mot Jessheim, hvor han til slutt ble pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding klokken 15.40, og da var jakten i gang.

Mannen fikk virkelig testet den stjålne Porschens kapasitet da han prøvde å riste av seg politiet. Først kjørte han ut på E6, før han svingte av på riksvei 120 mot Gjerdrum, for så å kjøre ut på E6 igjen. Hele tiden med politipatruljer bak seg. Han skal ha holdt høy fart og ha krasjet inn i en svart Fiat, skriver rb.no.

En politipatrulje pågrep mannen ved Jessheim omtrent en time etter at ranet fant sted. Da hadde han kjørt inn i en midtdeler og bilen var totalvrak.

- Mannen var bevæpnet og den type tyveri er veldig uvanlig i Norge. Vi må utvise varsomhet i slike saker og publikum skal holde seg unna og ringe inn informasjon på 112. Man vet ikke hva en slik person er villig til å gjøre, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB.

Bilen som ble stjålet, er en rød Porsche 911.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media