Truffet av fantomet

To indere har allerede mistet livet etter at det flygende fantomet inntok delstaten Uttar Pradesh i juli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frykten for et flygende fantom sprer seg i befolkningen i Nord-India. Til nå er minst to mennesker døde i panikkbølgen som brøt ut i den nordindiske delstaten Uttar Pradesh i juli.

Det fins ikke noe bevis for at Uttar Pradesh virkelig hjemsøkes av et slikt flygevesen. Men i juli ble en mann drept av rasende landsbyfolk som mente han var monsteret, og for få dager siden skjøt politiet en opphisset demonstrant, meldte indiske medier mandag.

Demonstranten omkom da politifolk åpnet ild mot en rasende menneskemengde som krevde at politiet gjorde mer for å beskytte dem mot det angivelige monsteret. Demonstrasjonen utviklet seg til opptøyer, der en politibil ble satt i brann.

Mer enn 100 mennesker har de siste ukene meldt seg for politiet og fortalt at de er blitt angrepet av det flygende fantomet. Denne skapningen skal drepe sine ofre ved å klore av dem hele ansiktet, heter det i politiforklaringene.

Fantomet skal være lite av vekst og ha hunde- eller kattehode. Enkelte av innbyggerne i Uttar Pradesh er overbevist om at det dreier seg om et vesen fra verdensrommet, mens andre tror det handler om et fortidsuhyre fra urskogene.

(NTB-DPA)

TRAFF FANTOMET: Brijesh Nishaad (18) får mye oppmerksomhet og trøst for skadene han angivelig er påført av det flygende fantomet.
<B>BRENNMERKET: Sunil Sahu (26) skal også være merket etter møtet med fantomet.