Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Truffet av stålbjelke

Bygningsarbeider falt fire meter i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 28 år gammel bygningsarbeider fra Litauen ble skadd, men ikke så alvorlig som først antatt,  i en arbeidsulykke i Oslo sentrum i formiddag. Mannen ble truffet av en stålbjelke under arbeid med en ny senketunnel mellom Sjursøya og Bispelokket.

Politiet fikk melding om ulykken 12.43, og  mannen ble fraktet til Ullevål universitetssykehus.

-Han sto  på en bjelke i forbindelse med monteringsarbeid, og ble truffet av en annen stålbjelke, som ble manøvrert av en kran. 28-åringen falt fire meter, men sykehuset opplyser at han ikke har fått alvorlige skader på tross av at han har fått seg en smell i hode og ansikt, sier operasjonsleder ved Oslo politikammer til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling