Presidentvalget i USA:

Trump: - Det er bare én ting som er dumt med at jeg vant presidentskapet

Twitter-kongen avslører.

MANGE ENDRINGER: Som USAs neste president, vil Donald J. Trump måtte prioritere langt annerledes enn han gjorde som forretningsmann. Han kan for eksempel ikke bruke tid i rettssalen. Her er han avbildet i den tredje og siste president-debatten. Foto: Paul J. Richards / Afp / Scanpix 
MANGE ENDRINGER: Som USAs neste president, vil Donald J. Trump måtte prioritere langt annerledes enn han gjorde som forretningsmann. Han kan for eksempel ikke bruke tid i rettssalen. Her er han avbildet i den tredje og siste president-debatten. Foto: Paul J. Richards / Afp / Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka inngikk påtroppende president i USA, Donald J. Trump, et forlik på drøyt 215 millioner norske kroner i forbindelse med at en rekke av studentene på det skandaleomsuste Trump University.

Det var statsadvokaten i New York som saksøkte Trump i 2013, på vegne av over 6000 personer. Disse vil nå få en del av forlikspotten.

Ikke nok tid

Men avgjørelsen er tydelig ikke så enkel å svelge for USAs kommende president:

«Det ENESTE negative med å vinne presidentskapet, er at jeg ikke hadde tid til å gå gjennom en lang rettsak som jeg ville ha vunnet, Trump U. Synd!», skriver Trump på sin Twitter-konto i dag.

Selv har Trump skrytt av at han aldri inngår forlik i søksmål mot ham, men skjønner tydelig at han ikke har tida framover ikke vil ha nok tid til timer i rettssalen årene som kommer.

Nå som han er USAs påtroppende president, har han åpenbart kommet på bedre tanker.

Tilfreds

Trump University ble i sin tid stiftet av USAs neste president, men ble lagt ned i 2011. I fjor startet kritikken om forholdene på skolen å få offentlighetens søkelys. Tidligere elever mente at de var blitt svindlet av Trump og skolen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer