Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trump åpen for å besøke Moskva

Hvis han får en formell invitasjon.

KAN BESØKE MOSKVA: USAs president Donald Trump er åpen for å besøke Moskva, ifølge Det hvite hus. Gitt at han får invitasjon. Her med Russlands president Vladimir Putin under toppmøtet i Helsinki tidligere i juli. Foto: Reuters / NTB Scanpix
KAN BESØKE MOSKVA: USAs president Donald Trump er åpen for å besøke Moskva, ifølge Det hvite hus. Gitt at han får invitasjon. Her med Russlands president Vladimir Putin under toppmøtet i Helsinki tidligere i juli. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USAs president Donald Trump er åpen for å besøke Russlands hovedstad Moskva, gitt at han får en formell invitasjon fra Vladimir Putin, opplyser Det hvite hus.

Uttalelsen kommer kort tid etter at den russiske presidenten uttalte at han var klar til å dra til Washington, og at han også hadde invitert Trump til Moskva.

- President Trump ser fram til å ha besøk av president Putin i Washington på nyåret, og han er åpen for å besøke Moskva dersom han får en formell invitasjon, heter det fra Det hvite hus.