Trump bekrefter det mange har mistenkt: - Jeg tvitrer fra senga

Presidenten ble spurt om sine Twitter-vaner under et TV-intervju.

TWITTER: Trump har fått mye oppmerksomhet for sine innspill, ut spill og utfall på Twitter. Nå bekrefter han at han tvitrer fra senga. Foto: AP Photo / Evan Vucci / NTB scanpix
TWITTER: Trump har fått mye oppmerksomhet for sine innspill, ut spill og utfall på Twitter. Nå bekrefter han at han tvitrer fra senga. Foto: AP Photo / Evan Vucci / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

President Donald Trump tyr ofte til Twitter når han vil nå ut til publikum. Nå bekrefter han det mange har mistenkt: Noen av meldingene sendes fra sengen.

Trump bruker det sosiale mediet til å kunngjøre endringer i amerikansk politikk, til å komme med stikk og spark mot amerikanske medier og til å kritisere fremmede makter, som for eksempel Nord-Korea. Kontoen @realdonaldtrump har drøyt 47 millioner følgere, skriver Reuters.

- Uten den formen for kommunikasjon kan jeg ikke forsvare meg. Jeg får mye falske nyheter, massevis av nyheter som er veldig falske eller oppdiktet, sier han i et intervju med den britiske fjernsynskanalen ITV søndag der han blant annet snakker om hvorfor sosiale medier er viktige for ham.

Flere av meldingen kommer på tider av døgnet der mange ligger og sover, og presidenten fikk spørsmål om han sendte meldinger mens han selv lå i sengen.

- Vel, noen ganger kan de komme fra sengen, og noen ganger sendes de kanskje mens jeg spiser frokost eller lunsj eller noe. Stort sett kommer de tidlig om morgenen eller om kvelden når jeg kan gjøre som jeg vil. Men jeg er veldig travel om dagen, veldig lange dager, jeg er veldig opptatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer