Mick Mulvaney i 2016:

- Trump er et forferdelig menneske

Donald Trumps nye stabssjef, Mick Mulvaney, omtalte sin nye sjef som «et forferdelig menneske» like før valget i 2016.

NY STABSSJEF: Under et døgn etter at det ble bekreftet at Mick Mulvaney er Trumps nye stabssjef, har en video av ham hvor han omtaler Trump som et lekket til pressen. FOTO: Brendan Smialowski / AFP / NTB Scanpix
NY STABSSJEF: Under et døgn etter at det ble bekreftet at Mick Mulvaney er Trumps nye stabssjef, har en video av ham hvor han omtaler Trump som et lekket til pressen. FOTO: Brendan Smialowski / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For ei uke siden ble det bekreftet at Donald Trumps stabssjef i Det hvite hus, John Kelly, vil fratre stillingen sin på nyåret. Fredag kveld skrev presidenten på Twitter at Mick Mulvaney vil ta over stillingen.

- Mick har gjort en fantastisk jobb i administrasjonen. Jeg ser fram til å jobbe med ham i hans nye jobb, hvor vi vil «MAKE AMERICA GREAT AGAIN».

- For ordens skyld var det MANGE personer som ville ha jobben som stabssjef i Det hvite hus. Mick M. vil gjøre en GOD jobb, skrev presidenten på Twitter.

Ansettelsesprosess

Bakgrunnen til den siste Twitter-meldingen, er at det har blitt spekulert på om Trump har slitt med å få noen til å ta over stillingen etter Kelly. Blant annet varslet Nick Ayers, som ble ansett som den soleklare favoritten til å ta over, at han vil forlate Det hvite hus på nyåret.

Like etter ble det spekulert på om Trump ville tilby jobben til sin egen svigersønn, Jared Kushner. Ifølge Huffington Post skal Kushner hatt møter med presidenten for å diskutere jobben.

Men til slutt ble altså Mick Mulvaney utnevnt som Trumps tredje stabssjef siden innsettelsen i januar 2017.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer