Trump er overbevist om at han kommer til å vinne dersom Oprah stiller til valg

Donald Trump sier han har stor sans for Oprah Winfrey, men han tviler på at hun vil stille som presidentkandidat i 2020.

FENGSLET AV TANKEN: Oprah Winfreys nære venninne sier at tanken om å stille til valg virker forlokkende for stjernen. Uansett om det er tilfellet, er Trump overbevist om at han kommer til å vinne valget. Foto: Darryl Dyck / The Canadian Press / AP / NTB scanpix
FENGSLET AV TANKEN: Oprah Winfreys nære venninne sier at tanken om å stille til valg virker forlokkende for stjernen. Uansett om det er tilfellet, er Trump overbevist om at han kommer til å vinne valget. Foto: Darryl Dyck / The Canadian Press / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg liker Oprah, jeg kjenner henne veldig godt, men jeg tror ikke hun vil stille som kandidat, sier Trump i en kommentar tirsdag og legger til at han tror han uansett ville ha vunnet mot henne.

Heller ikke Oprah Winfreys nære venninne Gayle King tror TV-stjernen kommer til å stille til valg som president.

Fengslet av ideen

King, som er programleder i TV-stasjonen CBS, sier at Winfrey «er fengslet av ideen» om å stille til valg som demokratenes presidentkandidat i 2020, men at hun ikke tror at det kommer til å skje.

- Hun elsker dette landet og ønsker å tjene det på ett eller annet vis. Men jeg tror ikke at hun aktivt vurderer det på det nåværende tidspunkt, sier King, som hadde en lengre samtale med venninnen tirsdag kveld.

- Men alle har rett til å endre mening, legger hun til.

Skjøt fart

Ryktene om Winfreys politiske ambisjoner skjøt fart etter søndagens Golden Globe-utdeling i USA, der konferansier Seth Meyers ba henne om å stille til valg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer