Trump får helikopter-nekt

Verken helikopter eller landingsplass er tillatt i Palm Beach, men byen gjorde et unntak da Donald Trump var president. Nå skal den rives.

20. JANUAR: Her har avtroppende president Donald Trump og førstedame Melania Trump nettopp landet på en militærbase i Maryland, et stopp på veien til Florida og Mar-a-Lago. Foto: ALEX EDELMAN / AFP / NTB
20. JANUAR: Her har avtroppende president Donald Trump og førstedame Melania Trump nettopp landet på en militærbase i Maryland, et stopp på veien til Florida og Mar-a-Lago. Foto: ALEX EDELMAN / AFP / NTB Vis mer
Publisert

20. januar gikk Donald Trump og hans kone Melania ut av Det hvite hus og satte seg på flyet til Florida. Flyttingen har vist seg å ikke være helt smertefri.

Nå bor USAs 45. president i sin private klubb Mar-A-Lago på Palm Beach, til fortvilelse for Trumps rike naboer og til hodebry for Palm Beachs lokale politikere, som begge mener Trump, ved å bo fast på sin private klubb, bryter en avtale han inngikk med byen i 1993.

I desember sendte nemlig naboer til den private klubben et brev med klar beskjed om at de ikke ønsket Trump som nabo.

Nå ryker landingsplassen for helikopter på eiendommen til den tidligere presidenten. Vel å merke har ikke klubben protestert på dette.

Gjorde unntak

Det var tirsdag det ble gitt tillatelse for riving av byens eneste landingsplass for helikoptre, nemlig på Trumps klubb Mar-a-Lago. Det skriver blant annet USA Today.

Men om Trumps landingsplass ville forbli på sin plass etter at hans presidentskap var over, var aldri et spørsmål, sier Kirk Blouin ved byens ledelse.

Han bemerket også at representanter for klubben hadde bedt om informasjon om tillatelse for fjerne landingsplassen «de siste ukene».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer