«Trump Force One» danker ut presidentflyet på luksusdetaljer

Men Trump skryter på størrelsen. 

«TRUMO FORCE ONE» : Donald Trumps privatfly en Boeing 757-200 skal være mer luksuriøs enn Air Force One,  som disponeres av den amerikanske presidenten. Her viser Amanda Miller fra Trumps TV-show «The Apprentice» fram det eksklusive interiøret i en video fra 2011. Video: Youtube/The Trump Organization Vis mer... Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Trump Force One» blir det spøkefullt kalt – det private flyet til den republikanske presidentkandidaten Donald Trump.

Det er en referanse til Air Force One– benevnelsen på flyet som den amerikanske presidenten, for tida Barack Obama, benytter.

- Ikke dårlig, eller hva Jeg kjøpte det av Microsoftgründer Paul Allen og fikset det fra topp til bunn. Det er større enn Air Force One, som ligger et trinn under på alle måter. Rolls-Royce motorer, 43 seter. Vet du at Discovery Channel hadde et innslag om det der det ble beskrevet som verdens mest luksuriøse fly?

Det sa Donald Trump da Rolling Stone fikk bli med ham i flyet i fjor høst.

At flyet var større enn presidentens, viste seg å ikke stemme. Det var skryt fra Trumps side.

Mindre på alle måter

Presidentens fly er både bredere, høyere og lengre enn Trumps Boeing 757-200, skriver Svenska Dagbladets næringslivssider, som har sammenstilt detaljene om de to flyene, samt Hillary Clintons nye kampanjefly.

Air Force One er 59,6 meter over vingene, mot Trump-flyets 41 meter. Air Force One er nesten 69 meter lang, mens Trumps er nærmere 47 meter lang, skriver de og siterer Washington Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer