Trump fortalte lattermildt om da elskerinnen møtte kona: - De sto der og skrek at jeg elsket dem

Gamle Howard Stern-lydklipp resirkuleres.

Kone nr.3: Donald Trump giftet seg med Melania Trump i 2004. I et intervju med den amerikanske radiolegenden Howard Stern, samme år, fortalte han om et ublidt møte mellom sine to tidligere koner. Foto: Jim Young/Reuters/NTB Scanpix
Kone nr.3: Donald Trump giftet seg med Melania Trump i 2004. I et intervju med den amerikanske radiolegenden Howard Stern, samme år, fortalte han om et ublidt møte mellom sine to tidligere koner. Foto: Jim Young/Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Republikanernes presidentkandidat Donald Trump har under hele valgkampen blitt hjemsøkt av tidligere uttalelser, festet til film eller lydtape. Det hele toppet seg da Washington Post publiserte en tidligere ukjent video, der den omstridte milliardæren snakker frisinnet om hva han ønsker å gjøre med kvinner.

Der sa han «When you're a star, they let you do it. You can do anything... Grab her by the pussy».

KLÅFINGRET: Etter at Donald Trump har nektet for å ha trakassert kvinner, har flere stått fram med sine historier. Blant dem er Jessica Leeds, som på slutten av 70-tallet ble antastet av Trump på et fly. Video: CNN - Anderson Cooper 360º Vis mer

Publiseringen har utløst et skred av kritikk mot Republikanernes presidentkandidat og hans kvinnesyn, deriblant fra nåværende førstedame, Michelle Obama.

Dette har igjen fått en lang rekke kvinner som hevder å ha blitt antastet av Trump til å stå fram med sine historier.

- Ren fiksjon og løgn. Du ser på folka som forteller disse beretningene, og du forstår at det de sier ikke er sant.

Det sa Donald J. Trump da han i Florida-byen West Palm Beach fredag avviste påstandene. Under talen lovte han også å komme med beviser for at anklagene mot ham ikke stemmer.

Lo av utroskap

KONE NR.1: Donald Trump sammen med sin første kone, Ivana, 4. juli 1988. Foto: Marty Lederhandler/AFP
KONE NR.1: Donald Trump sammen med sin første kone, Ivana, 4. juli 1988. Foto: Marty Lederhandler/AFP Vis mer

Donald Trump var også i flere år en stadig gjenganger på radioprogrammet «The Howard Stern Show». CNN meldte forrige helg at Donald Trump har deltatt i grove og nedlatende samtaler om kvinner i over 17 år sammen med den rappkjefta amerikanske radioprofilen.

Blant temaene Trump diskuterte med Stern er sin datter Ivankas kropp, å ha sex med kvinner som har mensen, trekant-sex og å dumpe kvinner når de fyller 35 år.

I likhet med videoen som kom fram for en uke siden, har Washington Post nok en gang fisket i arkivene, for å finne noen mildt sagt uheldige Trump-uttalelser.

KONE NR.2: Donald Trump sammen med daværende kjæreste Marla Maples, som han senere giftet seg med, 19 april i 1991. Foto: AP
KONE NR.2: Donald Trump sammen med daværende kjæreste Marla Maples, som han senere giftet seg med, 19 april i 1991. Foto: AP Vis mer

I et lydklipp fra Howard Stern-programmet 14. desember i 2004, snakker Trump, som var i ferd med å gifte seg for tredje gang, om et ublidt møte i skibakkene i Aspen, Colorado. Møtet var ifølge avisa mellom daværende kone Ivana Trump og daværende elskerinne Marla Maples (som han senere giftet seg med, red.anm).

- Jeg står der og tar på meg skiene, sammen med en av de to, jeg visste ikke hvem av dem jeg var med. Så kommer den andre bort, også begynner de å skrike til hverandre: «Jeg elsker ham! Jeg elsker ham! Skjønner du ikke? Jeg elsker!» Så roper de begge at jeg elsker dem, sier en lattermild Trump til Stern.

- Også er det en stor og feit skalla fyr som står ved siden av meg. Fyren veier 147 kilo. Jeg står der forskrekket. Alle ser på, kanskje tusen personer, ser disse to kvinnene som hyler til hverandre. Så sier denne feite karen til meg «Mr. Trump, dette er ikke det verste som kunne ha skjedd. Det har aldri skjedd noe som dette med meg i hele mitt liv.» Jeg ser på fyren og tenker «du vet, dette kunne kanskje vært verre».

Programleder Stern følger opp med å spørre hva det var som gjorde at Trump trodde han kunne slippe unna med opptrinnet.

- Vell, fjell er veldig store, Howard, svarte Trump.

- Alltid best i senga

18 ÅR GAMMEL: Donald Trump (den gang 58 år gammel) snakket med programleder Howard Stern om hvorvidt han ville hatt sex med skuespiller Lindsay Lohan, som var 18 år gammel i 2004. Foto: NTB Scanpix
18 ÅR GAMMEL: Donald Trump (den gang 58 år gammel) snakket med programleder Howard Stern om hvorvidt han ville hatt sex med skuespiller Lindsay Lohan, som var 18 år gammel i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Samtalen ender imidlertid ikke der. Stern skifter samtaleemne, og spør om Trump synes Hollywoodstjerna Lindsay Lohan, som den gang var 18 år gammel, er pen.

- Det er noe der. Men du er nødt til å like fregner. Jeg har sett et nærbilde av brystene hennes, og... mange fregner. Liker du fregner? spør Trump.

De to snakker om faren hennes, problemene han sleit med, og hvilken effekt det har hatt på Lohan.

- Kan du se for deg å ha sex med denne forstyrrede kvinnen? spør Stern.

- Du har nok rett. Hun er trolig dypt forstyrret, og derfor strålende i senga. Hvordan har det seg at dypt forstyrrede, du vet; dypt, dypt forstyrrede kvinner, alltid er best i senga? Du vil ikke ha et langtidsforhold med dem, men bare for en periode... Det finnes ikke noe liknende.

SLÅR TILBAKE: Under en tale til velgere i Greensboro, North Carolina omtaler Trump en av kvinnene som har anklaget ham for å ha antastet henne på et fly i 1980. Video: C-span Vis mer

Lindsay Lohan har ikke ønsket å svare på pressehenvendelser etter at lydopptakene fant veien til internett denne uka.

- Akkurat nå velger Lindsay å fokusere på de positive tingene som skjer i livet hennes, og har bestemt seg for å ikke bry seg om kommentarene presidentkandidat Donald Trump har kommet med om henne, sier Lohans talsmann, Hunter Frederick, til avisa.

Trump har tidligere på sett og vis unnskyldt alle kommentarene han har kommet med i «The Howard Stern Show» på følgende måte:

- Jeg hadde aldri forutsett at jeg skulle stille til valg, eller at jeg skulle bli politiker, så jeg kunne ha det gøy med Howard på radio. Alle elsket det. Folk elsker det. Jeg kunne si hva jeg ville da jeg bare var en gründer, sa Trump til Washington Post i april.

RAPPKJEFTA: Donald Trump har ifølge CNN deltatt i grove og nedlatende samtaler om kvinner i over 17 år sammen med den rappkjefta amerikanske radioprofilen Howard Stern. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Scanpix
RAPPKJEFTA: Donald Trump har ifølge CNN deltatt i grove og nedlatende samtaler om kvinner i over 17 år sammen med den rappkjefta amerikanske radioprofilen Howard Stern. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer