Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trump gjentok uttalelse: Stoltenberg er min største fan

USAs president Donald Trump gjentok uttalelsen om at NATO-sjef Jens Stoltenberg «er hans største fan» da han talte under et folkemøte i Montana torsdag kveld.

TALTE: President Donald Trump inkluderte et bredt spekter av temaer i sin tale under et folkemøte på Four Seasons Arena i Montana torsdag kveld. Blant dem var forholdet til NATO-sjef Jens Stoltenberg. Foto: Jim Urquhart / AP / NTB scanpix
TALTE: President Donald Trump inkluderte et bredt spekter av temaer i sin tale under et folkemøte på Four Seasons Arena i Montana torsdag kveld. Blant dem var forholdet til NATO-sjef Jens Stoltenberg. Foto: Jim Urquhart / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Presidenten ga i talen tydelig uttrykk for sin misnøye med de europeiske landene, inkludert Norge, som ikke har nådd målet om å bruke minst 2 prosent av sine statsbudsjetter på forsvar, ifølge VG.

Heldigvis, mener Trump, har han NATO-sjefen på sitt lag.

- Det er USA som betaler mesteparten av forsvaret av Europa, men NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg er Trumps største fan, sa presidenten til stor applaus fra sitt publikum.

Også i fjor høst uttalte Trump at Stoltenberg er «hans største fan i hele verden».

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media