Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trump i Twitter-tvist med saudi-arabisk prins

- Du kan ikke bruke pappas penger til å kjøpe politikere når jeg blir valgt.

 I KRANGEL:  Donald Trump har vært i hardt vær i det siste, uten å miste momentumet på meningsmålingene. Denne gangen er han i krangel med Al-Waleed bin Talal av Saudi-Arabia. Foto: REUTERS/Christopher Aluka Berry
I KRANGEL: Donald Trump har vært i hardt vær i det siste, uten å miste momentumet på meningsmålingene. Denne gangen er han i krangel med Al-Waleed bin Talal av Saudi-Arabia. Foto: REUTERS/Christopher Aluka Berry Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter at Donald Trump foreslo å nekte muslimer inngang til USA, så har det haglet med kritikk og beskyldninger mot den republikanske presidentkandidaten.

Harry Potter-forfatter J. K. Rowling sammenliknet ham nylig med sin  Voldemort, og Jay Leno «beklaget på vegne av USA for både Trump og Kardashians»

Kalte Trump en skam Senest ut er Al-Waleed bin Talal av Saudi-Arabia, skriver Independent.

Prinsen, nevø til kong Salman og tidligere kåret til et av verdens mest innflytelsesrike mennesker, skrev tidligere den uka følgende melding på sin Twitterkonto:

«Trump er en skam. Ikke bare for partiet, men for hele USA. Trekk deg, du kan aldri vinne valget.»

Mye kan tyde på at denne meldingen satte sinnene i kok i Trumps leir. I dag repliserte politikeren på sitt eget sedvanlige vis.

- Prinsen ønsker bare å kontrollere amerikanske politikere ved hjelp av pappas penger. Det kan han ikke gjøre når jeg blir valgt, skrev Trump på sin egen Twitter-bruker. 

Fortsatt oppslutning rundt Trump På tross av den harde medfarten den siste tiden, så har Trump fortsatt stor oppslutning fra republikanske velgere.

På en måling publisert for to dager siden av New York Times og CBS News har han 35 prosent av stemmene.

Hans nærmeste konkurrent er Ted Cruz, som får 16 prosent, og Ben Carson med 13 prosent, skriver NTB.

Samme måling viser også at nesten to tredeler av alle velgerne i USA oppgir at de er bekymret eller skremt over muligheten for at Trump kan bli president.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media