Trump kaller demokrater «forræderske» fordi de ikke klappet under tale

- Kanskje han har sett for mye på nordkoreansk TV, svarer demokratisk senator.

ANGREP DEMOKRATER: Donald Trump angrep mandag demokrater for å ikke ha klappet under hans «State of the union»-tale, selv når han presenterte positive nyheter. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I forrige uke holdt Donald Trump den årlige «State of the union»-talen, som ikke uventet ikke fikk stående applaus fra demokratene.

Noen av demokratene varslet allerede på forhånd at de ville boikotte Trumps tale, og det skulle nok noe til at demokratene ville rose Trump for hans budskap.

- Forræderske

Reaksjonene kom, og Trump har spesielt merket seg at de demokratene som ikke klappet da han trakk fram de positive utviklingen i arbeidsledigheten blant svarte og latinamerikanere.

Under en tale om skatt mandag kveld, tok Trump seg tid til å ta en liten digresjon fra den forhåndsskrevne talen, for å ta for seg demokratene.

- Selv med positive nyheter som dette, virkelig positive nyheter, så var det døden og uamerikansk. Noen sa «forræderske». Jeg mener, ja, hvorfor ikke? Skal vi kalle det forræderi? Hvorfor ikke? Det virket i alle fall ikke som de elsket landet sitt noe særlig, sa Trump under talen, ifølge Washington Post.

Ifølge Trump hadde demokratene bestemt seg på forhånd for å ikke klappe.

- Det var et spill. Dere vet at de spiller spill. De fikk beskjed om å ikke bevege en muskel i ansiktet engang, sa Trump, som la til at han hadde sett en demokrat som «slo hendene sammen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer