Trump kalt henne «bimbo». - Sa jeg det? Å. Ok. Unnskyld

Trump og Kelly begravde stridsøksen i intervju.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fox-journalist Megyn Kelly har intervjuet Donald Trump i Trump Tower, ni måneder etter debatten som startet en krangel mellom de to.

- Jeg respekterer deg for å ta kontakt. Jeg ville ikke gjort det selv. Og ikke minst at du kommer hit til Trump Tower, og ikke på nøytral grunn eller i Fox' lokaler - det ville vært noe annet, sier Trump i intervjuet.

Kelly var ordstyrer i den første debatten i Republikanernes nominasjonsvalg i august i fjor. I sitt første spørsmål til Trump konfronterte hun ham med forretningsmannens uttalelser om kvinner.

- Urettferdig - Jeg syns det var urettferdig. Jeg opplevde det mer som en uttalelse enn et spørsmål. Det var det første spørsmålet jeg noensinne har fått i en debatt, og jeg tenkte «for et spørsmål», sier Trump.

Senere har Trump kommet med en rekke uttalelser om journalisten, og blant annet kalt henne «bimbo» på Twitter.

- Sa jeg det? Å. Ok. Unnskyld. Men det er ikke det verste, du har vel blitt kalt verre ting enn det i livet, har du ikke? sier Trump.

Må være tøff i tonen Trump sier det er flere ting han kunne gjort annerledes i kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat, men understreker at det er hans tøffe tone som har ført ham dit han er i dag.

- Hvis jeg ikke hadde oppført meg som jeg har, hadde jeg nok ikke klart det. Hadde jeg vært myk, eller presidentaktig, og ikke hadde kjempet tilbake, så hadde jeg nok ikke klart det, sier han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram