Trump-kampanjens dobbeltspill overrasker. Nå spør alle seg hvem som blir utenriksminister

Mitt Romney, Rudy Giuliani, John Bolton og David Petraeus blant de heteste kandidatene.

KANDIDAT: Mitt Romney sies å være en av favorittene til jobben som utenriksminister i Donald Trumps administrasjon - på tross av at Trumps kampanjesjef har gått til kraftige angrep mot den tidligere republikanske presidentkandidaten. Her forlater Romney et møte med Trump Bedminster, New Jersey i forrige uka.  Foto: AP Photo/Carolyn Kaster/NTB scanpix
KANDIDAT: Mitt Romney sies å være en av favorittene til jobben som utenriksminister i Donald Trumps administrasjon - på tross av at Trumps kampanjesjef har gått til kraftige angrep mot den tidligere republikanske presidentkandidaten. Her forlater Romney et møte med Trump Bedminster, New Jersey i forrige uka.  Foto: AP Photo/Carolyn Kaster/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Utenriksminister vil bli en av de viktigste posisjonene i Donald Trumps regjering når han innsettes som president 20. januar 2017.

Det er også den stillingen det har vært flest spekulasjoner om i den relativt store kabalen som nå legges for å ansette folk i de politiske posisjonene.

Utenriksminister er den mest høyprofilerte av dem alle, og navnene det nå spekuleres mest i, er gjengangere i amerikansk politikk:

Tidligere presidentkandidat og Massachussets-guvernør Mitt Romney, tidligere New York-borgermester og Trump-støttespiller Rudy Giuliani, tidligere FN-ambassadør John Bolton, tidligere CIA-sjef David Petraeus og senator Bob Corker omtales som de heteste kandidatene.

Men hvem dette skal bli til slutt, virker ingen å være sikre på. Spør man Trump-kampanjen, får man i hvert fall ingen klare svar.

Dobbeltspill

I løpet av den siste halvannen uka har nemlig ryktemølla gått varm. Forrige helg var tidligere presidentkandidat og guvernør i Massachussets, Mitt Romney, på besøk til Trump på golfklubben Trump National i Bedminster, New Jersey.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer