Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trump: Kim og jeg forelsket oss

USAs president Donald Trump sier at han og Nord-Koreas leder Kim Jong-un forelsket seg etter de la uenighetene til side.

- FORELSKET: USAs president Donald Trump sier at han og den nordkoreanske lederen Kim Jong-un forelsket seg i hverandre etter de la uenighetene til side. Foto: Susan Walsh / AP / Pool / NTB scanpix
- FORELSKET: USAs president Donald Trump sier at han og den nordkoreanske lederen Kim Jong-un forelsket seg i hverandre etter de la uenighetene til side. Foto: Susan Walsh / AP / Pool / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg var veldig tøff, og det var han også, og det var mye fram og tilbake. Så forelsket vi oss. Ok?, sa Trump til sine supportere under et valgkamparrangement i West Virginia lørdag kveld.

Videre forteller han at Kim sendte ham brev.

- Han skrev meg nydelige og fantastiske brev. Og vi forelsket oss, gjentok presidenten.

Trump viste blant annet til Nord-Koreas atomnedrustningsplan som et tegn på at hans tilnærming mot landet har virket, selv om eksperter mener landets atomprogram er intakt.

Trump regnet med å få kritikk for hans kjærlighetserklæring til Kim Jong-un og sa med sarkastisk stemme: «Donald Trump sier de forelsket seg. Hvor forferdelig er ikke det? Det er ikke en president verdig».

- Men jeg har alltid sagt at det er så enkelt å være president.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!