Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trump kommer ikke med nye utnevnelser, men sier han har «gjort noen avtaler»

Ingen nye ansettelser i helgen.

MØTER: I hele helgen har Donald Trump tatt imot besøkende klubbhuset på golfbanen sin i New Jersey. Foto: sipausa / NTB scanpix
MØTER: I hele helgen har Donald Trump tatt imot besøkende klubbhuset på golfbanen sin i New Jersey. Foto: sipausa / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Donald Trump sier han har «gjort noen avtaler» etter å ha brukt helgen på å møte potensielle kandidater til regjeringen, men han avslører ikke noen nye ansettelser.

Trump og kommende visepresident Mike Pence kom med noen hint. Pence sa at Mitt Romney vurderes som utenriksminister. Trump sa at den pensjonerte generalen James Mattis var en «imponerende» mulighet som forsvarsminister.

- Jeg tror vi har noen virkelig utrolige folk som skal jobbe for dette landet, sa Trump søndag kveld.

- Vi har virkelig hatt noen utrolige møter. Dere skal få høre om dem snart.

Blant de besøkende i klubbhuset på Trumps golfbane i Bedminster i New Jersey, var Kansas-politikeren Kris Kobach, milliardærinvestor Wilbur Ross og John Kelly, pensjonert general.

Fredag utpekte den påtroppende presidenten Michael Flynn til nasjonal sikkerhetsrådgiver, Mike Pompeo til sjef for CIA og Jeff Sessions til justisminister.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!