ROS: President Donald Trump holder opp brevet som tidligere president Barack Obama la igjen til ham i Det hvite hus. Foto: AP Photo / Andrew Harnik / NTB scanpix
ROS: President Donald Trump holder opp brevet som tidligere president Barack Obama la igjen til ham i Det hvite hus. Foto: AP Photo / Andrew Harnik / NTB scanpixVis mer

Trump lovpriser Obamas avskjedshilsen

«Nydelig brev».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USAs president Donald Trump forteller at hans forgjenger Barack Obama har lagt igjen et «nydelig brev» til ham i Det hvite hus.

Det har lenge vært en tradisjon i Det hvite hus at den avtroppende presidenten legger igjen et brev til den nye presidenten på pulten i Det ovale kontor.

- Jeg gikk inn på Det ovale kontor og fant dette nydelige brevet fra president Obama, sa Trump under innsettelsesseremonien for administrasjonen hans.

- Det var veldig pent av ham å gjøre det, og vi setter stor pris på det, sa Trump og holdt opp en hvit konvolutt, for så å legge den tilbake i innerlommen på jakken sin.

Han ville imidlertid ikke si noe om hva som sto i brevet.

Brevet den republikanske presidenten George H.W. Bush la igjen til sin demokratiske arvtaker, Bill Clinton, anses for å være av de mest galante.

- Din suksess er nå vårt lands suksess. Jeg heier på deg. Lykke til, sto det i brevet.

(NTB)