<strong>RIVALER:</strong> Presidentkandidat Donald Trump og nyhetsankeret Megyn Kelly havner stadig i diskusjoner. Foto: NTB Scanpix
RIVALER: Presidentkandidat Donald Trump og nyhetsankeret Megyn Kelly havner stadig i diskusjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trump med brakseier i natt: Feirer med å gjenoppta krigen mot nyhetsanker

- Kan ikke se på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Eiendomsmogulen Donald Trump tok natt til onsdag, norsk tid, et stort skritt mot å sikre seg posisjonen som republikanernes presidentkandidat.

Han vant nominasjonsvalgene i Florida, Illinois og Nord-Carolina, på det som er beskrevet som den hittil viktigste dagen i presidentkampen.

Trump selv bruker valgkvelden til å gjenoppta krigen mot ankeret til FOX News, Megyn Kelly, på Twitter.

- Ser på andre nettverk og lokale nyheter. Virkelig bra kveld! Gale  kan man ikke se på, skriver han.

Antydet mensen Det er samme kvinne som Trump i fjor høst antydet at hadde mensen da hun intervjuet ham, og årsaken til at han boikottet en Presidentdebatt hvor hun var moderator. 

Milliardæren fikk enorm oppmerksomhet for sine uttalelser etter en opphetet debatt mellom de republikanske presidentkandidatene i begynnelsen av august, på Fox News.

I et CNN-intervju etter sendingen, anklaget han Fox News for å stille «ondskapsfulle og urettferdige spørsmål» i debatten. Mest oppmerksomhet fikk kommentaren han rettet mot programleder Megyn Kelly (44):

- Du kunne se at det kom blod ut av øynene hennes. Blod kom ut av hennes «wherever», sa Trump til CNN.

Til tross for at han ikke sa det i klartekst, kom journalister og eksperter raskt på banen og konkluderte med at dette var Trumps lite diskret måte å insinuere at Kellys aggressive spørsmål tilsa at hun menstruerte.

- Jeg mente neseblod Trump forklarte i ettertid at kommentaren ikke handlet om menstruasjon, men neseblod.

- Jeg mente å si at det kom blod ut av nesa hennes. Kun en avviker vil tro noe annet.

Demokratenes presidentkandidat, Hillary Clinton, kastet seg også inn i diskusjonen med en nådeløs karakteristikk av Trump:

- Ja, det er god TV, men jeg synes fyren gikk altfor langt - støtende, skandaløst, velg adjektivet, sier Hillary Clinton, ifølge CNN

I den seineste debatten hun modererte deltok han igjen, og da omtalte begge hverandre i vennlige ordelag.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/709893207845376004?ref_src=twsrc^tfw

Megyn Kelly har hittil ikke kommentert Trumps siste utspill.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer