Trump mener mannen ved siden av JFKs drapsmann er faren til Ted Cruz

- Han er også i all hemmelighet Elvis, og Jimmy Hoffa ligger begravet i hagen, svarer Cruz

HEVDER DETTE ER FAREN TIL CRUZ: Ifølge Donald Trump er mannen til høyre på bildet faren til presidentkandidat Ted Cruz. Bildet er tatt tre måneder før Lee Harvey Oswald (til venstre i bildet) drepte John F. Kennedy. Foto: Warren Commision/FBI
HEVDER DETTE ER FAREN TIL CRUZ: Ifølge Donald Trump er mannen til høyre på bildet faren til presidentkandidat Ted Cruz. Bildet er tatt tre måneder før Lee Harvey Oswald (til venstre i bildet) drepte John F. Kennedy. Foto: Warren Commision/FBI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Donald Trump har antydet at Rafael Cruz, faren til hans argeste konkurrent Ted, var tilknyttet mannen som drepte president John F. Kennedy i 1963. Det skriver BBC.

- Faren hans var sammen med Lee Harvey Oswald i forkant av at Oswald ble ... du vet, skutt. Jeg mener, hele greia er idiotisk, sa presidentkandidaten i et intervju med Fox News, og la til: 

- Jeg mener, hva gjorde han? Hva gjorde han sammen med Lee Harvey Oswald kort tid før skytingen? Det er forferdelig. Uttalelsene kommer dagen etter at amerikanske The National Enquirer publiserte et bilde avisa hevder viser Rafael Cruz sammen med Oswald.

- Ikke bevis National Enquirer leide inn «foto-eksperter» som konkluderte med at bildet, som er tatt i august 1963, viser de to sammen. Det er fra før kjent at Oswald på dette tidspunktet jobbet på vegne av en pro-Castro gruppe i New Orleans. Avisa har ikke bekreftet «bevisene» på noen som helst måte.

- Det er veldig subjektivt. Det er ikke bevis, men bare en mening, sier Gus Russo, som er ekspert på Kennedy-drapet, til Miami Herald.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer