Trump møtt av kjempepenis på statsbesøk

Allerede i lufta over England ble president Donald Trump møtt av kritikerne.

«OI, TRUMP»: Håpet var at Donald Trump ville se denne meldinga på innflygingen til Stansted flyplass. Foto: Skjermdump/Twitter
«OI, TRUMP»: Håpet var at Donald Trump ville se denne meldinga på innflygingen til Stansted flyplass. Foto: Skjermdump/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag morgen landet USAs president, Donald Trump, i London. Trump ser ut til å være en lite velkommen gjest for mange briter.

På besøk i Storbritannia i fjor sommer ble han møtt av titusener av demonstranter, en gigantisk luftballong formet som presidenten som en baby, i tillegg til at mang spekulerte om dronninga selv kom med et lite stikk til Trump.

Allerede før den amerikanske presidenten landet i dag, ble han møtt med et stikk fra britene.

SE TV: President Donald Trump innleder et tre dager langt statsbesøk med kona Melania i Storbritannia. Mandag skal han blant annet møte dronning Elizabeth i Buckingham Palace. Det er ventet store demonstrasjoner mot statsbesøket.Video: AP Vis mer

Protest i gresset

Ifølge Independent har en tenåring brukt hele helgen på å lage en beskjed som presidenten muligens kunne se fra Air Force One.

Med gressklipperen har han, i sin egen hage i Essex, skrevet «Oi, Trump». Rett ved siden av har han formet en gigantisk penis.

I tillegg tillegg har tenåringen laget en isbjørn og skrevet setningen «klimaendringene er virkelige».

Håpet var at presidenten ville se «protesten» fra flyet da det nærmet seg Stansted flyplass.

KLIMAENDRINGER: Det er velkjent at president Trump er en klimaskeptiker. I 2017 kunngjorde Trump at han trakk USA fra Paris-avtalen fordi han mente den ikke er i landets interesse. Foto: Skjermdump / twitter
KLIMAENDRINGER: Det er velkjent at president Trump er en klimaskeptiker. I 2017 kunngjorde Trump at han trakk USA fra Paris-avtalen fordi han mente den ikke er i landets interesse. Foto: Skjermdump / twitter Vis mer

«Iskald taper»

Den amerikanske presidenten er invitert på et tre dagers statsbesøk. Det er ventet store demonstrasjoner mot statsbesøket.

Kort tid før han landet, kalte han Londons borgermester for «en iskald taper.»

Utfallet mot borgermester Sadiq Khan kom i en Twitter-melding. Khan har kritisert Storbritannias beslutning om å invitere den amerikanske presidenten på statsbesøk.

I tillegg til å kalle Khan for en taper, tvitret Trump at Khan har gjort en forferdelig jobb som Londons borgermester.

- Han bør rette oppmerksomheten mot kriminaliteten i London, ikke mot meg, skrev Trump kort tid før Air Force One landet på Stansted lufthavn ved London.

Statsbankett

Trump og Melania ble tatt imot den britiske utenriksministeren Jeremy Hunt, USAs ambassadør Woody Johnson og noen få andre tjenestemenn da paret landet på Stansted.

Mandag kveld er han invitert til statsbankett på Buckingham Palace av dronning Elizabeth. Før dette skal det holdes en stor velkomstseremoni på slottet, deretter skal han drikke te sammen med prins Charles.

Av naturlige årsaker ventes det at Hertuginne Meghan ikke vil være til stede under presidentens besøk grunnet den tre uker gamle sønnen Archie. Men tidligere denne uken ble det av flere tabloidaviser spekulert heftig på om den egentlige grunnen er at det er dårlig stemning mellom hertuginnen og Trump.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer