Trump om Bill Clintons utroskap på nittitallet: - Hillary lot det skje

Går til brutalt motangrep etter Clinton-kampanje.

OFFENSIV:  - Hun er gift med mannen som er den verste kvinnemishandleren i politikkens historie, sa Trump ifølge AP om Hillary Clinton lørdag. Her i Indiana tidligere denne måneden. Foto: EPA/TANNEN MAURY
OFFENSIV: - Hun er gift med mannen som er den verste kvinnemishandleren i politikkens historie, sa Trump ifølge AP om Hillary Clinton lørdag. Her i Indiana tidligere denne måneden. Foto: EPA/TANNEN MAURY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den republikanske valgkampen ble tidligere i år omtalt som den skitneste noensinne av en rekke amerikanske medier.

Lite tydet på at det kommer til å endre seg under Donald Trumps seneste valgstevne i Spokane, Washington.

Denne gangen rettet Trump oppmerksomheten sin mot kvinnen som blir sett på som den mest sannsynlige motkandidaten hans etter primærvalget, ifølge AP.

- Hun er gift med mannen som er den verste kvinnemishandleren i politikkens historie, sa Trump ifølge AP og hentydet med det til tidligere president Bill Clintons utroskapsskandale tilbake på nittitallet.

Svarer på millionkampanje Uttalelsen kommer kun fire dager etter at Hillary Clinton slapp sin første anti-Trump-kampanje, og den republikanske presidentkandidaten var klar på at han forventet hard medfart fra Clintons valgapparat.

Priorities USA, den sentrale super-packen som støtter Clinton, har allerede brukt 91 millioner dollar på å en kampanje som starter neste måned.

Den forventes å rette seg mot Trumps kvinnesyn - et betent tema etter hotellmagnatens mange kontroversielle utspill rettet mot kjente amerikanere som komikeren Rosie O'Donnell og journalisten Megyn Kelly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer