«Diamond and Silk»

Trump om dødsfall: - Vår vakre diamant

Den høyreorienterte Trump-supporteren Lynette Hardaway har dødd 51 år gammel.

TRUMP-SUPPORTER: Søstrene i duoen «Diamond and Silk» har bygd seg opp en stor følgerskare for å blant annet støtte opp under tidligere president Donald Trump. Foto: Chris Seward / AP / NTB
TRUMP-SUPPORTER: Søstrene i duoen «Diamond and Silk» har bygd seg opp en stor følgerskare for å blant annet støtte opp under tidligere president Donald Trump. Foto: Chris Seward / AP / NTB Vis mer
Publisert

Lynette Hardaway, bedre kjent som «Diamond» i vlogg-duoen «Diamond and Silk», er død. Det meldes både på duoens Twitterkonto og av tidligere president Donald Trump på hans Truth Social-konto.

- Verden har nettopp mistet en ekte engel og en krigerpatriot for frihet, kjærlighet og menneskelighet, sto det i meldingen fra «Diamond and Silks» Twitterkonto.

- Helt uventet

Duoen, bestående av Hardaway og hennes søster Herneitha Rochelle Hardaway, er kjent som en høyreorientert kommentatorduo som støtter tidligere president Donald Trump.

I skrivende stund har søsterduoen hele 1,9 millioner følgere på Twitter hvor de omtaler seg som «Donald Trumps mest lojale supportere».

TRE PRESIDENTER: Demokraten Nancy Pelosi vil gå av som leder for Representantenes hus. I talen takket hun tre av de fire presidentene hun har jobbet med. Vis mer

Også Trump har nå omtalt dødsfallet på sine plattformer. Der beskriver han dødsfallet som «helt uventet», melder The Huffington Post.

- Vår vakre diamant, fra «Diamond and Silk», har nettopp gått bort i hjemmet hennes i staten hun elsket så høyt, North Carolina, skrev Trump på mediet Truth Social.

Videre skryter han av både «Diamond» og duoen hun var en del av.

- Hvil i fred vår fantastiske «Diamond», du vil bli savnet, skriver Trump videre.

Den tidligere presidenten skriver at det ikke finnes et bedre team enn de to søstrene.

Konspirasjonsteorier

Hardaway fylte 51 år i november og bare noen dager seinere delte duoens twitterkonto en melding hvor de ba følgerne deres be for Hardaway. Det var imidlertid ingen informasjon om hvorfor, skriver Huffington Post.

På sosiale medier spekuleres det om Hardaway ble dårlig som følge av covid-19. I 2020 brøyt nemlig Fox News en to års lang avtale med Hardaway-søstrene etter at de skal ha bygget opp under konspirasjonsteorier om corona og coronavaksinen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer