Donald Trump

Trump om riksrett: - Borgerkrigsliknende splittelse

USAs president er fremdeles lynforbanna.

ILLSINT: USAs president Donald Trump har kalt riksrettsprosessen som er startet mot ham for historiens største heksejakt. Foto: AFP/NTB Scanpix
ILLSINT: USAs president Donald Trump har kalt riksrettsprosessen som er startet mot ham for historiens største heksejakt. Foto: AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

USAs president Donald Trump fortsetter sine Twitter-angrep mot varsleren som er i sentrum for den voksende Ukraina-skandalen, skriver NBC News.

Bråket, som nå har ledet fram til starten på en riksrettsprosess mot Trump, startet med et utdrag av president Donald Trumps samtale med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj, og eskalerte med et varsel fra en etterretningskilde.

Personen slo alarm etter å ha blitt kjent med innholdet i samtalen mellom Trump og Ukrainas president.

Varselet gjelder blant annet at Trump skal ha forsøkt å presse Zelenskyj til å etterforske Hunter Biden, sønnen til Trumps politiske rival Joe Biden, som satt i styret til et korrupsjonsanklaget ukrainsk gasselskap.

- Borgerkrigsliknende splittelse

På Twitter siterer nå Trump sin støttespiller pastor Robert Jeffress, som i et intervju med Fox News sier han frykter at en riksrettssak mot presidenten vil føre til «en borgerkrigsliknende splittelse i nasjonen».

«.... hvis demokratene lykkes med å fjerne presidenten (som de aldri kommer til), vil det føre til en borgerkrigsliknenede splittelse i denne nasjonen som vårt land aldri vil heles fra. ”Pastor Robert Jeffress, @FoxNews», skriver Trump.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer