Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trump presser Obama til å frigi collegedokumenter

I gjengjeld vil Trump gi penger til veldedighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Donald Trump har kunngjort det han tidligere har omtalt som «en bombe».

Kunngjøringen kom i form av en video der Trump utfordrer president Obama til å frigi søknader og dokumenter fra sin akademiske karriere.

- Dette er den minst åpne presidenten noensinne. Men jeg fikk ham til å gi ut sin utvidete fødselsattest, sier Trump i videoen som er publisert på YouTube.

Vil se college-dokumenter - Hvis Obama også gir ut sine college-papirer og passøknader på en måte jeg finner tilfredsstillende, vil jeg skrive ut en sjekk på 5 millioner dollar til den veldedigheten han måtte ønske.

Det var på Fox News på mandag at eiendomsmagnat, politiker, milliardær og kvinnebedårer Donald Trump varslet at han vil komme med en dramatisk avsløring om president Barack Obama.

Nyheten ville han offentliggjøre på Twitter.

- Vil forandre valgkampen Trump er en av republikanernes presidentkandidat Mitt Romneys støttespillere.

- Det er veldig stort og det vil muligens forandre valgkampen, sa Trump.

Han hevdet at nyheten om Obama både som personlig, men også som noe som angår måten han styrer landet på.

Trump vurderte selv en periode å stille som presidentkandidat men slo det fra seg.
 
Utvidet fødselsattest Da han fortsatt var aktuell som kandidat, brukte han mye energi på konspirasjonsteorien om at Obama ikke var født i USA, slik grunnloven krever at presidenten skal være.

Obama la til slutt fram en utvidet fødselsattest, som viste at han var født på Hawaii, for å få slutt på konspirasjonen.

Trump leide likevel inn privatetterforskere for å fortsette å undersøke saken. Mange spekulerte derfor i om dagens nyhet kunne dreie seg om Obamas fødested.

Andre har spekulert i om det kan dreie seg om samlivsproblemer mellom Obama og kona Michelle etter at Trump-venn og milliardær Douglas Kass tvitret i går.

- Langt bakom fjellene har min nisse hørt at Donald Trump vil annonsere at han har fått tak i skilsmissepapirene til presidenten og hans kone, skrev Kass.

Det hvite hus har tidligere avvist rykter om samlivsproblemer etter at forfatteren Ed Klein skrev at presidenten og Michelle var på randen av skilsmisse etter en mislykket valgkamp i 2000.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media