Donald Trumps regjering:

Trump-rådgiver delte falske nyheter som knytter Clinton til pedofilinettverk. Det fikk begeret til å renne over

Sønnen til en av Trumps viktigste rådgivere har fått sparken fra overgangsteamet for å ha delt falske nyheter som knytter Hillary Clinton til pedofilinettverk.

SPARKET: Michael G. Flynn (bak, til venstre) har fått sparken fra Donald Trumps overgangsteam for å ha delt falske nyheter som knytter Hillary Clinton til barneprostitusjon. Mannen fremst i bildet er Flynns far,  den pensjonerte generalløytnanten Michael T. Flynn, som er Trumps utpekte nasjonale sikkerhetsrådgiver. Også han har gjort sitt for å holde liv i ville konspirasjonsteorier rundt Hillary Clinton. Foto: Carolyn Kaster,/AP/NTB Scanpix
SPARKET: Michael G. Flynn (bak, til venstre) har fått sparken fra Donald Trumps overgangsteam for å ha delt falske nyheter som knytter Hillary Clinton til barneprostitusjon. Mannen fremst i bildet er Flynns far,  den pensjonerte generalløytnanten Michael T. Flynn, som er Trumps utpekte nasjonale sikkerhetsrådgiver. Også han har gjort sitt for å holde liv i ville konspirasjonsteorier rundt Hillary Clinton. Foto: Carolyn Kaster,/AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): USAs kommende president, Donald J. Trump, er kjent for å ha et mildt sagt avslappet forhold til fakta og sannhet. Likevel hadde han lite til overs for at en av medarbeiderne delte vanvittige anklager mot Hillary Clinton på Twitter.

Michael G. Flynn (33) må nemlig finne seg en ny jobb, etter at han fikk sparken fra Donald Trumps overgangsteam. Dette skjer etter at han brukte Twitter til å holde liv i falske nyhetsartikler, som påstår at Hillary Clinton har vært delaktig i å organisere barneprostitusjon fra hemmelige kjellerlokaler i en pizzarestaurant i Washington.

Den vanvittige konspirasjonsteorien førte i helgen til at en 28 år gammel mann fra Nord-Carolina tok loven i egne hender. I et forsøk på å etterforske «nyheten» gikk han inn i lokalene til pizzarestauranten Comet Ping Pong, som er pekt ut som hovedkvarteret til et pedofilinettverk.

28-åringen tok seg inn i restauranten og rettet et våpen mot en av de ansatte, som lyktes med å komme seg unna og varslet politiet, ifølge Washington Post. Mannen skal så ha avfyrt flere skudd inne i restauranten. Ingen kom til skade i hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer