Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trump retweetet video der han slår golfball på Clinton: - Det er galskap

Den amerikanske presidenten fortsetter å provosere på sosiale medier.

MÅLLØSE: CNNs TV-vert John King og New York Times korrespondent Julie Hirschfeld Davis visste ikke hva de skulle si etter å ha sett hva president Donald Trump retweetet fra sin offisielle Twitter-konto. Video: CNN Vis mer Vis... Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

President Donald Trump har lenge vært ivrig på Twitter og har twitret og retweetet nesten 36 000 ganger fra sin offisielle Twitter-konto. Søndag morgen oppdaterte han sine 38,5 millioner følgere med 15 twitter-meldinger mens han var på sin private klubb i Bedminster New Jersey, ifølge Business Insider.

Særlig én av disse oppdateringene har fått sosiale medier til å koke. Presidenten har retweetet en manipulert video, eller GIF, der han selv slår en golfball som treffer Demokratenes forrige presidentkandidat Hillary Clinton.

- Galskap

I CNNs politiske morgenprogram «Inside politics» søndag, ble både programleder John King og The New York Times-korrespondent Julie Hirschfeld Davis først målløse da de så twitter-oppdateringen.

- Vi klarer ikke finne ord her nå. Fordi dette er faktisk snakk om presidenten i USA, sier King etter å ha vist videoen.

- Dette er jo galskap.

Har sjokkert på Twitter før

Det er langt fra første gang Donald Trump har skapt overskrifter på grunn av engasjementet sitt i sosiale medier. I juli la han ut en video av seg selv som taklet og så «banket opp» en mann med CNN-logo over hodet.

Like før dette skrev han en en Twitter-melding der han omtalte to amerikanske journalister som «psyko» og «med lav IQ».

- Plutselig legger han ut helt hinsides Twitter-meldinger eller retweeter innhold som ikke har noe med hans presidentverv å gjøre. Disse har ingen politisk agenda, det er vel bare noe han synes er morsomt, sier Davis i CNN-studioet.

Trump har gjentatte ganger latt sin motkandidat i presidentvalgkampen få gjennomgå på Twitter. I fjor havnet han i hardt vær igjen da han delte et bilde av Hillary Clinton med teksten «tidenes mest korrupte kandidat» over en haug av penger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!