Trump-rival: - Hvis Donald blir president risikerer vi å våkne opp en dag og oppdage at han har bombet Danmark

Skarp tone mellom Cruz og Trump.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For bare noen uker siden omtalte amerikanske medier forholdet mellom presidentkandiatene Donald Trump og Ted Cruz som en «bromanse».

Etter at oppslutningen om Cruz økte på meningsmålingene og Trump begynte å stille spørsmål ved om kanadiskfødte Cruz egentlig har lov til å være president, gikk forholdet over til rivalisering. Og etter Cruz-seieren i Iowa, og Trumps påfølgende anklager om at Cruz «stjal valget» er hansken virkelig kastet. 

- Hysterisk I natt norsk tid slo Texas-senatoren tilbake, og kalte blant annet Trump en hissig og dårlig taper.

- Vi trenger en «commander in chief», ikke en «Twitterer in chief», sa Cruz til pressen etter et valgmøte i New Hampshire ifølge CNN og Fox News.- Fornærmelsene hans blir mer og mer hysteriske jo sintere han blir. Hvis Donald blir president risikerer vi å våkne opp en dag og oppdage at han har bombet («nuked») Danmark, sa Cruz, og la til at han mente de to små døtrene hans Caroline og Catherine oppfører seg bedre enn Trump.

Trump vil ha omvalg Donald Trump på sin side gjentok jukseanklagene mot Cruz i natt, sa at han vurderte å ta saken til retten og at det burde arrangeres omvalg i Iowa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer