Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trump ser fram til å bli avhørt av Muller

USAs president Donald Trump sier at han sier fram til å bli avhørt av spesialetterforsker Robert Mueller.

President Donald Trump sier at han ser fram til avhøret med Muller, og har tidligere sagt at han er «svært ivrig etter å sette seg ned og forklare alt som måtte være av interesse på spørsmål fra spesialetterforskerens kontor». Foto: NTB scanpix
President Donald Trump sier at han ser fram til avhøret med Muller, og har tidligere sagt at han er «svært ivrig etter å sette seg ned og forklare alt som måtte være av interesse på spørsmål fra spesialetterforskerens kontor». Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere FBI-direktør Robert Mueller leder granskingen av hvorvidt Trumps medarbeidere samarbeidet med Russland for å påvirke presidentvalget i 2016.

Han har også fattet interesse for hendelsene som førte til at Trump sparket sin nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn og FBI-sjef James Comey, og skal nå avhøre USAs president.

Foran et pressekorps onsdag sa Trump at han er villig til å svare på spørsmål fra Muller under ed, og at han ser fram til avhøret.

Presidenten sier også at han ikke husker å ha spurt tidligere FBI-direktør Andrew McCabe hvem han stemte på i 2016.

Trump har avvist anklagene om Russland-samarbeid og kritisert etterforskningen en rekke ganger. Parallelt med Mullers etterforskning, gransker også flere komiteer i Kongressen påstandene om ulovlig samarbeid med Russland.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!