Trump sier han ikke ville såre noen med Bills kvinnehistorier. Nå varsler han at det kan bli stygt

Clinton utropes som vinner av den første debatten. Nå legger Trump en ny plan.

GEMYTTLIG: Donald Trump og Hillary Clinton holdt det relativt sivilisert seg imellom under den første presidentdebatten. Det er ikke sikkert skjer neste gang. Foto:  REUTERS/Mike Segar/NTB scanpix
GEMYTTLIG: Donald Trump og Hillary Clinton holdt det relativt sivilisert seg imellom under den første presidentdebatten. Det er ikke sikkert skjer neste gang. Foto:  REUTERS/Mike Segar/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Under gårsdagens debatt mellom Donald Trump og Hillary Clinton holdt begge kandidatene seg unna flere personlige temaer som trolig kunne fyrt opp den andre kandidaten.

Hillary Clinton anklaget Trump for rasisme og for lite åpenhet rundt sin personlige økonomi.

Men hvor ble det av Trumps karakterdrap av Hillary Clintons fortid og hennes ektemann Bills fortid i Det hvite hus?

Bill Clintons kvinner

Bill Clinton hadde blant annet et forhold til praktikanten Monica Lewinsky, og har ved flere anledninger blitt beskyldt for seksuell trakassering. Trump har tidligere i valgkampen kalt Bill Clinton «den verste kvinnemishandleren i politikkens historie».

Men hva skjedde under debatten i går. Saken var bare én av mange ekspertene var overrasket over at Trump ikke brukte mer tid og krefter på.

Mot slutten av debatten, sa han følgende fra scenen.

- Jeg hadde tenkt å ta opp en veldig privat sak som involverer deg og ektemannen din her fra scenen, men jeg skal ikke gjøre det, sa Trump.

Han sa det uten at han måtte si det. I etterkant av debatten sa han også at angrepet han hadde tenkt å komme med dreide seg om Bill Clintons forhold til kvinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer