Klart for debatt mellom Clinton og Trump

Trump-supporter Ben føler seg ensom på skolen: - Håper ikke lærerne mine ser meg med Trump-caps

Opphetet debatt før den store debatten i New York.

RØD OG ALENE: Jusstudent og Trump-supporter Ben Wilkie følte seg ensom foran CNN-standen. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
RØD OG ALENE: Jusstudent og Trump-supporter Ben Wilkie følte seg ensom foran CNN-standen. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOFSTRA UNIVERSITY (Dagbladet): Det er ensomt på campus for Ben Wilkie. Velkledd - i pendressen, til og med - står han utenfor CNNs direktesending i forkant av Trump/Clinton-debatten på Hofstra University.

De aller fleste her er Clinton-fans. Men ikke Ben Wilkie. Han stemmer Trump.

- Da jeg gikk på bachelorgraden våget jeg ikke å si at jeg støtter Trump. Nå som jeg går på master er det enklere. Folk skjønner at verden ikke er så enkel som Clinton vil ha det til, sier han, og legger til:

- Men jeg håper ingen av lærerne mine ser meg med Trump-caps.

Støtter Trump

Den første av i alt tre debatter mellom Trump og Clinton er bare noen timer unna. Mens CNN, Fox News og de andre amerikanske gigantene har direktesending, vrimler Hofstra-studentene rundt i ring. De fleste går i Hillary Clintons blå t-skjorter, og elsker at hele verdens øyne er på dem i dag: Minst 100 millioner amerikanere er ventet å se debatten på tv. Resten av verden følger også med.

- Jeg stemmer på Trump fordi jeg ønsker så lite statlig bryderi som mulig, og jeg støtter ideen om holde militæret vårt her - ikke sende de rundt i verden. Hillary er en kjeltring. Andre hadde mistet retten til å stille som presidentkandidat etter det hun gjorde med e-postene, men ikke Hillary. Andre hadde måtte gå i fengsel, men ikke Hillary. Hun snor seg alltid unna. Jeg stoler ikke på henne. Hvis hun er så flink som hun sier, så burde hun ikke gjøre slike feil, sier Wilkie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer