Trump til Davos:

Trump til Europa for å møte milliardær­vennene sine: - Blir ikke veldig populær

Alt tyder på at Trump kommer til riking-festen i Davos. Men er det egentlig noen som vil ha ham der?

HEI, DAVOS?: USAs president Donald Trump er varslet å ankomme årets World Economic Forum torsdag denne uka. Foto: NTB Scanpix
HEI, DAVOS?: USAs president Donald Trump er varslet å ankomme årets World Economic Forum torsdag denne uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DAVOS (Dagbladet): Mer samarbeid, på tvers av landegrenser. Det er temaet, og på mange måter målet langt der framme i det fjerne, for årets World Economic Forum (WEF) i Davos i Sveits.

Hele 3000 ledere, næringslivs- og samfunnstopper fra hele verden tar denne uka turen til den sveitsiske alpebyen. Her møtes noen av verdens rikeste og aller mektigste personer for å delta på World Economic Forum (WEF). Den årlige konferansen, som offisielt begynner i morgen, avholdes denne gang under overskriften «Å skape en felles framtid i en verden i oppbrudd».

Det har derfor ikke gått upåaktet hen at årets hovedattraksjon er USAs president Donald Trump. Han har gjort det å sette «USA først» til sitt viktigste politiske prosjekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer