PRESSEMØTER: Donald Trump sier det ikke er mulig for hans pressefolk å gi fullstendig korrekt informasjon. Presidenten åpner for å droppe alle pressemøter i Det hvite hus. Foto: Carlos Barria/Reuters/Scanpix
PRESSEMØTER: Donald Trump sier det ikke er mulig for hans pressefolk å gi fullstendig korrekt informasjon. Presidenten åpner for å droppe alle pressemøter i Det hvite hus. Foto: Carlos Barria/Reuters/ScanpixVis mer

Trump truer med å droppe pressemøter i Det hvite hus

- Det er ikke mulig for mine talspersoner å stå på podiet med perfekt nøyaktighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Donald Trump sier det ikke er mulig for hans pressefolk å gi fullstendig korrekt informasjon. Presidenten åpner for å droppe alle pressemøter i Det hvite hus.

– Som en veldig aktiv president, med mange ting som skjer, er det ikke mulig for mine talspersoner å stå på podiet med perfekt nøyaktighet, skrev Trump på Twitter fredag.

– Kanskje det beste er å droppe alle fremtidige pressebrifinger og sende ut skriftlige svar på grunn av nøyaktigheten? skrev han videre.

Twitter-meldingene kommer samtidig som Det hvite hus er under press etter motstridende forklaringer på hvorfor Trump sparket FBI-direktør James Comey.

Rett etter at Comey ble oppsagt, sa Trumps talspersoner at bakgrunnen var en kritisk vurdering av FBI-sjefen fra en viseminister i justisdepartementet. De avviste at FBIs Russland-gransking hadde noe med saken å gjøre.

I et intervju torsdag sa Trump at han ville ha sparket Comey uansett, uavhengig av viseministerens vurdering. Han bekreftet også at han hadde Russland-saken i tankene da han besluttet å si opp FBI-sjefen.

FBI jobber med å undersøke forbindelsene mellom Trumps medarbeidere og myndighetene i Russland under valgkampen i USA i fjor.

(NTB)