Trump truer med å plassere Bill Clintons påståtte elskerinne på første rad

Under TV-debatten natt til tirsdag.

SKANDALE: Gennifer Flowers, sto fram i 1992 og fortalte om et 12 år langt seksuelt forhold til Bill Clinton. Han var da demokratisk presidentkandidat. Hun fortalte historien sin til kjendis-bladet Star og Flowers innrømmet senere at hun hadde fått penger for å fortelle sin historie. Foto: Richard Drew/AP
SKANDALE: Gennifer Flowers, sto fram i 1992 og fortalte om et 12 år langt seksuelt forhold til Bill Clinton. Han var da demokratisk presidentkandidat. Hun fortalte historien sin til kjendis-bladet Star og Flowers innrømmet senere at hun hadde fått penger for å fortelle sin historie. Foto: Richard Drew/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Ingen triks er tydeligvis helt utelukket i kampen om å vinne den viktige TV-debatten mellom Hillary Clinton og Donald Trump natt til tirsdag. Nå har Trump truet med at han vil gi Gennifer Flowers (66) billetter til å sitte på første rad når han skal debattere med Hillary Clinton i New York.

Flowers ble midtpunktet i presidentvalgkampen i 1992 da nattklubb-sangerinnen sto fram i et ukeblad og erklærte at hun hadde hatt et 12 år langt hemmelig seksuelt forhold til Bill Clinton. På den tiden da Bill Clinton var advokat og guvernør i hjemstaten Arkansas.

Clinton har selv innrømmet forholdet, både under ed i en rettssak i 1998 og i selvbiografien «Mitt liv» . Han mener derimot at dette ikke var noen tolv år lang romanse men at de bare hadde sex ved én anledning.

Nettstedet Buzzfeed har snakket med Flowers assistent, som bekrefter at den den tidligere modellen og nattklubb-sangerinnen gjerne setter seg på første rad under det som omtales som valgkampens største tv-begivenhet i USA.

Trump-hater

Donald Trumps forslag om å plassere Flowers på første rad kommer som en respons på at den kjente Trump-hateren og forretningsmogulen Mark Cuban sa at han vil sitte på første rad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer